Úvod do degustace vína

Školení je určeno milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína.

Umožní absolventům získat větší jistotu v náhledu na víno, kterou zúročí v restauracích a při společenských akcích, kde budou moci nejen vybrat správné víno, ale i poznat a odmítnout víno vadné. Školení je ale velmi přínosné i profesionály – číšníky a prodejce vína, kteří s tímto oborem začínají a potřebují získat základní znalosti o víně, jeho degustaci a hodnocení. Školení je maximálně zaměřeno na praktickou část poznávání vína. Je tedy vhodné, aby účastníci měli alespoň naprosté základy nastudovány z doporučené literatury. Toto školení může být vhodným předstupněm pro další profesionální kurzy, např. Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2, které pořádá Národní vinařské centrum.

Reklama

Datum konání: 23. 3. 2012
Místo konání: Valtice – Národní vinařské centrum, Zámek 1

Kontaktní telefon: 519 352 072
Kontaktní e-mail: [email protected]

Více informací a přihláška zde.

Reklama
Sdílejte článek s přáteli:

Našli jste nějakou chybu? Nahlašte nám ji

Report Nahlásit chybu
Reklama
Reklama